Zwembad huren

Ontdek alle mogelijkheden van dit prachtige zwembad!

Op 4 kilometer van het centrum van Gent bevindt zich dit heerlijke zwembad. Prachtig gelegen op de Heusdenbaan tussen Melle en Heusden, omringd door de bomen van het beukenbos. Heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en vlakbij alle invalswegen.

Er zullen zwemlessen en verjaardagen doorgaan, maar ook veel meer dan dat. Het zwembad met sauna is ook te huur voor privégebruik. Stuur een berichtje met je voorkeursmoment en we bekijken je aanvraag.

Zwembad huren

Het zwembad is 10 meter lang en 5 meter breed, een hele mooie oppervlakte dus. Je kan bijna in het hele zwembad met de voeten aan de grond. 

De watertemperatuur is steeds +30 graden Celsius!
Makkelijk parkeren, aparte ingang, kleedruimte, dubbele douche, verschillende fitnesstoestellen en een sauna voor 4 personen. 

Kortom, de ideale locatie voor: kinesisten, personal coaches, revalidatietrainers, floatfit, babyzwemmen, aquafitness, zwemlessen voor jong en oud, vrij zwemmen en wellness. 

Interesse: stuur een bericht via onze contactpagina en wie weet zwem je binnenkort op deze prachtige locatie! Prijsindicatie: vanaf 35 euro per uur.  De exacte prijs is afhankelijk van het aantal uren, het aantal personen en het eventuele gebruik van de sauna. 

Blijf op de hoogte