Mustmove doekampen

Van lekker actief tot lekker creatief!

Kampen met lachkrampen? Mustmove brengt altijd amusement in de tent!

Wij garanderen je een onvergetelijke tijd tjokvol beweging, plezier en creativiteit. Een potje koken, we ontdekken samen je knutseltalent en mengen dat met een portie sport en spel.

Mag het wat wilder? Ook een spelletje lasershooten en je sprong wagen op één van onze spectaculaire springkastelen hoort hierbij.

Bijna al onze monitoren zijn leerkrachten. Anderen hebben jarenlange ervaring binnen het werken met kinderen. 
Dit zorgt voor veel vertrouwen, een vlotte organisatie en een veilig gevoel bij de kinderen. Ook de kleine groepjes zijn een grote troef! 

Onze kampen in de zomer van 2024 zijn ongeveer allemaal volzet. Binnenkort komen onze kampen in het schooljaar 2024-2025 online. 

Nog vragen? Check even de F.A.Q. onderaan deze pagina.
Antwoord niet gevonden? Mail gerust: pieter@mustmove.be

Mustmove doekampen
Mariavreugde Wondelgem

Mariavreugde Wondelgem

Onze kampen in het schooljaar 2024-2025 komen binnenkort online!

Inschrijven

Helaas volzet…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Praktische info

Hoe verloopt een kampdag?

Alle kinderen zijn welkom vanaf 8u. Van 8u tot 9u is er een uurtje opvang voorzien. Kinderen kunnen hier vrij spelen met het vele Mustmove-speelmateriaal of een sprong wagen op het springkasteel.
Om 9u start onze dag met de kampdans. Tijdens een Mustmove-kampdag worden er telkens vier activiteiten van een uur gedaan: één creatieve, één sportieve, één spelactiviteit en één activiteit naar keuze van de kinderen en monitor. Om 16u sluiten we onze kampdag af met de kampdans. Nadien kunnen de ouders de kinderen komen ophalen. Tussen 16u en 17u is er nog een uurtje opvang. We vragen aan de ouders om ten laatste om 17u aanwezig te zijn om hun kind op te halen. 


Wat is de kostprijs van een kamp? Wat is er inbegrepen?

De kostprijs van een 5-daags kamp bedraagt 140 euro. Knutselmateriaal, opvang, 4-uurtje, leuk Mustmove-souvenir is inbegrepen. Alle kinderen zijn ook verzekerd door DVV Verzekeringen.

Hoe groot zijn de groepen? Wie zijn de monitoren?

Wij vinden het heel belangrijk om mensen met kennis en ervaring bij de kinderen te hebben.
Dit zorgt voor veel vertrouwen, een vlotte organisatie en een veilig gevoel bij de kinderen. Ook de kleine groepjes zijn een grote troef!

Een Mustmove-groep bestaat uit maximum 14 kinderen. Zo houden we het gezellig en kleinschalig.

Onze monitoren zijn voornamelijk leerkrachten. Ook logopedisten en opvoeders kunnen monitor worden bij Mustmove.
Daarnaast zijn er ook nog onze hulpmonitoren. Zij helpen de vaste leerkracht bij het begeleiden in het groepje. De hulpmonitoren zijn studenten. 

Welke thema's zijn er?

Elk kamp heeft zijn eigen thema. Denk aan: magie, jungle, robots, beroepen, boerderij, onderwaterwereld, ruimte,...

Wat gebeurt er als ik inschrijf, maar nadien annuleer?

Mustmove wil zo snel mogelijk een beeld krijgen van het totaal aantal aanwezige kindjes. Zo kunnen we op zoek gaan naar het juist aantal monitoren. Als het kamp 10 dagen na inschrijving wordt geannuleerd door de ouders, betaal je geen extra kosten.
Als de periode van 10 dagen overschreden is, betaal je een administratiekost van 25 euro. Wanneer de afmelding minder dan 30 dagen voor de start van het kamp gebeurt, is er geen terugbetaling voorzien. De reden hiervoor: Mustmove reserveerde dit plekje gedurende de hele periode voor uw zoon/dochter. Binnen de laatste maand zal er wellicht geen inschrijving meer volgen, aangezien iedereen zijn vakantie reeds plande. 

Ik krijg een bevestigingsmail van de inschrijving, maar nadien een mail dat de inschrijving mislukte. Wat nu?

Wellicht mislukte de eerste poging om uw zoon/dochter in te schrijven. Als je nadien een tweede poging deed en het lukte, is dit OK. Van zodra je een mail kreeg met 'betaalbevestiging', is de inschrijving gegarandeerd. De mail dat je nadien krijgt dat een inschrijving mislukte, gaat over de eerste poging. 

Wat moeten de kinderen meebrengen?

Een lunchpakket, drinkfles met water en fruit. Het 4-uurtje wordt door Mustmove aangeboden. Uiteraard kunnen de kinderen gedurende de hele dag hun drinkfles hervullen. Ook zonnemelk wordt door Mustmove voorzien. Bij zonnig weer zorgen de monitoren ervoor dat de kinderen geregeld worden ingesmeerd. 
Als je kind nog niet zindelijk is, gelieve wat reservekledij mee te geven. 

Blijf op de hoogte